Over KIEN

De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Veranderingen zorgen voor nieuwe vraagstukken en deze vragen om oplossingen. Ook in de installatiebranche zijn veranderingen aan de orde van de dag. KIEN Innovatiemeesters versnelt het proces richting daadwerkelijk werkbare oplossingen door kennis van (technische) universiteiten en onderzoeksinstellingen te verbinden met de technologische praktijk.

Door de nieuwste kennis van universiteiten en onderzoeksinstellingen te delen met de installatiebranche, creëren we kansen voor zowel E- als W-installateurs. Kansen om te anticiperen op de wensen van de klant van nu én de klant van de toekomst. KIEN Innovatiemeesters gelooft echter dat co-creatie de beste manier is om tot de juiste oplossingen te komen voor (maatschappelijke) kwesties. Door de innovatieve pioniers uit de installatiebranche te verbinden aan de juiste personen, bedrijven en kennis- en onderzoeksinstellingen, gaan we op de snelste manier van uitdaging (probleemstelling) naar implementatie van de oplossing.

KIEN Innovatiemeesters richt zich nu op vraagstukken op het gebied van gezondheid & voeding, veiligheid & datacommunicatie, klimaat & energie, onderwijs, sociale innovatie en mobiliteit. KIEN Innovatiemeesters is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven, stichting KIEN en de branchevereniging Uneto-VNI.

    Geen evenementen gevonden

Onze projectmanagers

Maarten van der Boon

Dagvoorzitter

Gert Bogers

Projectmanager De Kennisvragenbank

Henry Lootens

Projectmanager Gelijkspanning

Herry den Besten

Projectmanager Innovatie Veehouderij, Land- en Tuinbouw

Margreet Schouren

Projectcoach

Twan Jochijms

Directeur

Manuel Janssen

Projectmanager Internet of Things

Mark van den Broek

Projectmanager Sociale Innovatie

Wanda Kruijt

Projectmanager Health Tech Yard

Hans Joosten

Projectmanager Fotonica

Saskia Caumans

Projectmanager Living Lab Homes