13 juni: KIEN Innovatiemeesters Inspireert

Op 13 juni aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe KIEN Innovatiemeesters Inspireert, simpel afgekort tot KII. Het belooft een boeiende middag te worden over innovatie, vol handige informatie en praktische tips. Het gehele evenement staat in het teken van Innovation & Play; innovatie is naast noodzakelijk ook gewoon leuk!

Innoveren: doe niet te moeilijk
Over innovatie is en wordt veel gezegd en geschreven. Wanneer je dit een beetje volgt, lijkt innoveren soms wel op hogere wiskunde of een barbapappa-truc. Veel ondernemers uit de installatiebranche denken bij innovatie aan nieuwe uitvindingen. Stichting KIEN vindt dit jammer, want daarmee missen deze ondernemers op allerlei terreinen kansen. En soms zelfs meer, namelijk: omzet en marge… Tijdens de KII laten wij u inzien dat innovatie op heel veel verschillende manieren plaatsvindt. Bovendien is het ook gewoon leerzaam, leuk én onderscheidend!

Inspirerende sprekers en concrete inzichten
Voor de KII op 13 juni hebben wij drie inspirerende sprekers voor u in petto, namelijk:

 

Bas Nijhuis – u weet wel, de bekende scheidsrechter – maakt een vergelijking tussen de voetbalwereld en het ondernemerschap. Wist u dat Bas ook als ondernemer actief is en een bakkerijketen runt? U zult versteld staan van de overeenkomsten.

 

Marc van Delft – Marc is de ondernemer achter de Van Delft Groep. Hij geeft u een kijkje in zijn keuken en neemt u mee in zijn visie op innovatie.

 

 

Rutger Slump  – laat u ervaren om te vernieuwen binnen de dagelijkse omstandigheden. Rutger is trainer bij De Blaak en verbonden aan de Technische Universiteit van Delft.

 

Niet alleen praten, ook gewoon gaan doen
Tijdens deze middag doet u meer dan alleen luisteren. Onder leiding van dagvoorzitter Maarten van der Boon bouwt u gedurende de middag aan uw eigen inzichten over innovatie. Zo gaat u het gesprek en de discussie aan met collega’s en maakt u daadwerkelijk keuzes betreft innoveren in uw eigen onderneming. Bovendien heeft u de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende innovatieprojecten van Stichting KIEN waaraan u kunt deelnemen.

KII: van waarde en met waarde
De KII op 13 juni wordt een waardevolle middag. De waarde is vertaald naar een toegangsprijs die u gaat zien als investering in kennis. Bent u installateur? Dan betaalt u voor een deelnameticket: €129,00*. Besluit u zich tijdens of binnen twee weken ná de KII aan te sluiten bij één van de projecten van Stichting KIEN, dan ontvangt u dit bedrag weer retour.
Bent u geen installateur? Ook dan bent u welkom en betaalt u voor een deelnameticket €229,00**.

KII vindt plaats op 13 juni van 13.00 uur tot ongeveer 19.00 uur bij MeetINOffice in Woerden. Voor het programma, de locatie en hoe u zich kunt inschrijven: klik hier.